ERA Makelaardij Coljée
STERK DOOR SERVICE
Logo

Een sterke combinatie van ervaring en een moderne aanpak.

U verkoopt of koopt niet elke dag een woning. Kies daarom voor een makelaar die zich bewezen heeft: ERA Coljee Makelaardij heeft ruim 15 jaar ervaring. We kennen de omgeving op onze duim, hebben een groot netwerk en weten precies hoe we voor u de beste prijs kunnen behalen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij:

foto

Verkoop
Wij doen alles wat nodig is om uw woning optimaal te verkopen. Met de ERA Vergelijkende Marktanalyse bepalen wij de marktwaarde van uw woning en vervolgens adviseren we u over de beste vraagprijs en verkoopstrategie. Een realistische aanbiedingstekst, professionele foto's en plattegronden van de woning zorgen voor een optimale presentatie van uw woning. Met een mix van offline en online middelen vragen we vervolgens maximale aandacht voor uw huis.

Aankoop
Een huis kopen doet u niet iedere dag. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject. We zijn bij de bezichtigingen en wijzen u op zaken die de verkopende makelaar wellicht minder aandacht geeft. Met een waardebepaling, een bouwkundige scan (indien nodig) en een juridisch onderzoek geven wij u zekerheid bij de grootse aankoop van uw leven. Bovendien helpen we de beste prijs voor u te onderhandelen. We laten u op deze manier de juiste beslissingen nemen.

Taxatie
Wij zijn aangesloten bij de NVM, vastgoedcert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en verzekeren u van een gevalideerd taxatierapport. We adviseren u graag over een passend taxatierapport voor aankoop, verkoop, hypotheek of andere doeleinden in zowel de particuliere als de zakelijke vastgoedmarkt.

Verhuur
Wij zorgen voor een optimale presentatie en begeleiding in de zoektocht naar een betrouwbare huurder. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide ERA-netwerk zorgen we voor een optimale afstemming tussen uw wensen en de verhuurmarkt.

Ons werkgebied

Vanuit ons makelaarskantoor in De Bilt werken wij voor opdrachtgevers in de plaatsen zoals, Driebergen, Bilthoven, De Bilt, Huis ter Heide, Bunnik, Soesterberg, Den Dolder, Austerlitz, Bosch en Duin, Utrecht, Soest en Utrechtseheuvelrug. Wij kennen de regio Zeist en omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen. Wij spreken u graag eens persoonlijk!

Presentatie:

foto

Dankzij onze jarenlange ervaring en als franchisenemer van ERA, zijn wij altijd actueel in onze aanpak om uw huis te verkopen. De woningmarkt is veranderd en vraagt om een andere presentatie en nieuwe middelen. ERA Coljee Makelaardij zet een ideale mix van offline en online middelen in, zodat uw huis de aandacht krijgt die het verdient.

Service gedurende het gehele traject

Wij begrijpen dat het spannend is om uw huis te verkopen. Daarom houden we u steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. We overleggen regelmatig met u over de strategie en stellen die bij als dat nodig is. We bieden graag extra service gedurende het gehele traject. Maar ook als na de overdracht onze inspanning gewenst is zijn wij er voor u.

Onze makelaars

foto

Ron Coljee
T:030-6927040
E:info@coljee.nl

 

 

foto

Ralph van Vulpen
T: 06-46404549
E: info@coljee.nl

illustratie
Dit is het gemiddelde van 5 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Contactformulier: