Taxatie
Betrouwbaar en professioneel
Logo

Woningtaxatie

foto

Heeft u een professioneel en betrouwbaar taxatierapport nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbaar en professioneel taxatierapport
U kunt bij ons terecht voor een taxatie van uw woning voor de (ver)koop, (ver)huur of financiering van een woning of bedrijfspand, voor uw verzekering of in verband met een aangifte successie. Taxaties worden altijd uitgevoerd door Kennemerpoort ERA Makelaardij (beëdigd taxateur, NVM-makelaar). Dankzij zijn ervaring en kennis van zaken, kunt u rekenen op een betrouwbaar en professioneel  taxatierapport. Aan de hand hiervan wordt de marktwaarde van het huis bepaald.

Heeft u een ingrijpende verbouwing voor ogen? Dan kan de waarde voor en na verbouwing in het taxatierapport worden meegenomen. Evenals het bedrag dat u in de verbouwing denkt te investeren

NWWI-taxatie
Ook voor een NWWI-taxatie kunt u bij Kennemerpoort ERA Makelaardij terecht.  Deze wordt eveneens betrouwbaar en professioneel uitgevoerd door Kennemerpoort ERA Makelaardij, beëdigd taxateur en NVM-makelaar. Het NWWI is een keurmerk voor taxaties, opgericht om consumenten en hypotheekverstrekkers zekerheid te geven omtrent de waarde van een woning. Door de eisen die worden gesteld aan een NWWI-rapport, komt een eerlijke woningwaarde naar voren. Hierdoor voorkomt men het risico op een te hoge hypotheeksom in verhouding tot de waarde van de woning. De NWWI-taxateur is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Een taxatie uitgevoerd door een NWWI-taxateur voldoet aan de strenge eisen die het NWWI aan een taxatie stelt.

Sinds 2010 is een NWWI-taxatie verplicht voor een woning die met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt gefinancierd. Hypotheekverstrekkers gaan niet akkoord met een reguliere taxatie.

Dit is het gemiddelde van 71 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring